Vi har høyt kompetente saksbehandlere og tilbyr ulike løsninger tilpasset type krav og beløpets størrelse. 

Alle våre ansatte har lang og bred erfaring fra Inkassobransjen. Vi har også mange år bak oss innen bank/finans. Dette gir oss inngående kompetanse innen flere fagområder. 
 
Våre kunder har faste kontaktpersoner hos oss og vi er svært opptatt av å være tilgjengelige både for oppdragsgiver og skyldner. Kravene til ”god inkassoskikk” er godt fundamentert i vår organisasjon. I tillegg følges inkassolovens intensjoner og retningslinjer med god margin.
 
Gjennom mange års erfaring har vi opparbeidet oss høy kompetanse og gode rutiner. Interkreditt har derfor meget høy løsningsgrad.
 
Interkreditt har sin base i Ålesund. Vår kjennskap til regionen er derfor unik.  Det finnes ingen inkassoselskap i Norge som kjenner Nord-Vestlandet som vi gjør. I tillegg har vi opparbeidet nære relasjoner til kunder i andre deler av landet.  Primært i Østlandsområdet.

Dette er noe av det våre kunder sier;

RAGN SELLS AS

«Vi har de siste 15 årene hatt Interkreditt som samarbeidsparter for våre inkassosaker.Interkreditt framstår som en seriøs og meget profesjonell aktør i markedet. Vi har lite eller ingen klager fra våre kunder på dette samarbeidet.Interkreditt gir oss personlig service, og har i alle år hatt en meget høy løsningsgrad.»

HD Solskjerming AS

"Vi har vært kunde hos Interkreditt siden 2010. Det er en profesjonell og effektiv samarbeidspartner med gode rutiner og meget høy løsningsgrad på sakene. Vi har en tett dialog med vår faste kontaktperson, og setter stor pris på gode råd og hjelp underveis. Interkreditt har vår sterkeste anbefaling"

BUNKER OIL AS

«Interkreditt har vært Bunker Oil’s samarbeidspartner de 7 siste årene.Det var viktig for oss med en aktør som spiller på lag, det fikk vi gjennom Interkreditt.De er proaktive og utfordrer oss hele tiden på måten vi jobber på gjennom kvartalsvise møter.»

I tillegg til høy og bred kompetanse har vi alltid konkurransedyktige vilkår

Norengros Ødegaard Engros

"Vi har hatt gleden av å samarbeide med Interkreditt AS siden oppstarten av selskapet.De har vært en viktig partner for oss på inkasso saker.Samarbeidet er tidsbesparende med en brukervennlig portal, hvor vi legger inn våre saker.Vi har opplevd høy servicegrad og en fast kontaktperson med høy kompetanse over tid"